מתחם המרתון של תל אביב 2014 תצוגה אלקטרונית למוצרי סמסונג

על ידי | ב- 27/02/2014 | 0 תגובות

אינני מחובבי המרתון, הדבר הקרוב ביותר למרתון מצידי הוא משחקי מרתון במחשב, וגם עליהם אני לא ממש מטורף. למשל המשחק המקורי QWOP.

אבל במקרה שמעתי וראיתי על מתחם השיווק של סמסונג למרתון תל אביב (TLV Marathon). המתחם הוקם בכיכר רבין – כיכר מלכי ישראל בתל אביב, כדי לקדם את המרתון בתל אביב שאמור להיערך ביום שישי – 28.02.14.

marathon TLV EXPO 2014

כניסה למתחם מרתון תל אביב

הקימו מתחם עבור הרצים ומעריצי האתלטיקה והספורט. המתחם מכיל ביתנים הקשורים לספורט ותזונה, עמדות חלקת ערכות לריצות השונות. וחלקו מכיל משחקים, פרסומות ושיווקים שונים לחברת Samsung.

מתחם זה הוקם כשדרה בפריז, מוסיקת רקע ועוד.

winnery gate marathon tlv 2014

שער הניצחון

בכניסה הקימו עמדת משחק הזיכרון, כל קלף שצריך להפוך הוא בעצם טאבלט Samsung Galaxy Tab. כאשר כל הטאבלטים מחוברים זה לזה ומגיבים כאחד (בשביל ליצור את משחק הזיכרון):

בהמשך היו ציירי קריקטורות שציירו מבקרים באמצעות האפליקציה החביבה SketchBook. וכמובן באמצעות Galaxy Note 3.0 – מכשיר טאץ' המאפשר כתיבה באמצעות עט.

באמצע הוצבו להם מצלמות Samsung, מצלמות זולות ובעלות קישוריות Wi-Fi, GPS והתממשקות עם אכסוני ענן שונים.

Samsung Camaras TLV marathon 2014

מצלמות סמסונג

בהמשך עמדו שני מסכי ענק ומצלמה המקרינה דמות על גביהם, כאשר ילדים היו צריכים לקפוץ על טרמפולינה ולתפוס מוצרי מזון הנופלים מהשמים (על גבי המרקע), ולהכניסם למקרר של סמסונג.

entering food to refrigiator

בהמשך היתה סדנת אפייה עם מסך טאץ' של סמסונג.

ובהמשך היתה גולת הכותרת – "גן חיות וירטואלי" – מעין איזור מתוחם קטן שבו גדלו להם חיות, אך לא חיות רגילות. חיות בתוך מסגרות של טלויזיות של מי? – כמובן של סמסונג. הטלויזיות מהסדרה החדשה שלהם: Samsung UHD TV – סמסונג אולטרה HD. ברזולוציה מרקיעת שחקים של: ‎3840 x 2160, זה אכן נראה טוב. החיות הוצגו בקלוז אפים, כך כאילו שהיו ממש בתוך כלוב.
הטלויזיות היו בגדלים של 65 אינטש, 85 אינטש ו- 101 אינטש. בנוסף הוצגו מספר "טלוויזיות עקומות" של סמסונג (Samsung Curved UHD TV).

לסיור בכלובי גן החיות הוירטואלי:

וכמה תמונות באיכות גבוהה יותר (להגדלה לחצו על התמונה):

וכל מתחם זה קושט בתמונות מצרפת וסגנון צרפתי.

חביב, מומלץ לבקר שם (עד היום – חמישי 27.02.14) כי מחר המרתון (28.2.14).

תגיות:

תיאור המחבר

miky miky מיקי מחשבים - mikycomputers, מחזיק באתר http://mikycomputers.com אתר בנושא מחשבים וטכנולוגיה. בעל ידע רב במחשבים, חומרה, תוכנה ורשתות. באתר תוכלו למצוא טיפים, מאמרים מקצועיים, ותמיכה.

אין תגובות ל “מתחם המרתון של תל אביב 2014 תצוגה אלקטרונית למוצרי סמסונג”

השאר תגובה

כתובת האימייל שלך לא יפורסם. שדות נצרכים מסומנים *


*

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

הירשם לעדכונים!

  • מבצעים ותחרויות
  • חדשות טכנולוגיה
  • כיף באינטרנט, סרטונים ומשחקים כיפים
  • טיפים וטריקים