אתרים נוספים נפרצים כל העת ואיום חדש מבית היוצר של ארגון אנונימוס

על ידי | ב- 18/11/2012 | 0 תגובות

מאז תחילת התקפות הסייבר ברשת, נוספים כל הזמן עוד ועוד אתרים לרשימת האתרים שהושחתו.

אומנם הנזקים לא רבים, ומדובר כנראה רק בהשחתת הדף הראשי, כאשר הדפים הפנימיים נשארים ללא מגע. עם זאת הנזק התדמיתי הוא גדול, ומלבד זאת ישנם אתרים עם נזקים גדולים יותר, ואפילו הדלפות של מידע ממאגרי נתונים שונים.

למשל לאחרונה נטען שנפרץ אתר אגודת הסטודנטים של המכללה האקדמית חולון, בנוסף נטען ששוחררו 3,222 פרטי גישה של סטודנטים (שם משתמש וססמא). בבדיקה אקראית נראה שלפחות חלקן אינן פעילים.

עוד מאיימים מארגון אנונימוס על ה- 21 לנובמבר כאיום על כך שיתקפו 10,000 (10 אלף) אתרים שונים, ויתקפו שרתי DNS על מנת לשתק את האינטרנט כליל.

זה הפרסום האחרון שפרסמו:

אני מציע לכל בעלי האתרים, לגבות את כל הקבצים שלהם, לבדוק שהאתרים שלהם מוגנים, ולהיערך לקריאת פריצה והעלאה מחדש של האתר במהירות. 

כל מי שיכול לסייע מוזמן.

כמו כן נפתחה קבוצה מיוחדת בפייסבוק לתמיכה באתרים ושיקומם, ע"י מתנדבים:

http://www.facebook.com/restoresites

עדכונים על המבצע ושינויים, ניתן לראות באתר העדכונים: operation pillar of defence

תגיות:

תיאור המחבר

miky miky מיקי מחשבים - mikycomputers, מחזיק באתר http://mikycomputers.com אתר בנושא מחשבים וטכנולוגיה. בעל ידע רב במחשבים, חומרה, תוכנה ורשתות. באתר תוכלו למצוא טיפים, מאמרים מקצועיים, ותמיכה.

אין תגובות ל “אתרים נוספים נפרצים כל העת ואיום חדש מבית היוצר של ארגון אנונימוס”

השאר תגובה

כתובת האימייל שלך לא יפורסם. שדות נצרכים מסומנים *


*

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

הירשם לעדכונים!

  • מבצעים ותחרויות
  • חדשות טכנולוגיה
  • כיף באינטרנט, סרטונים ומשחקים כיפים
  • טיפים וטריקים